AGENDA

Schrijfweekend op Camping Buitenland

31 juli - 2 augustus

31 juli – 2 augustus:  De Fundamenten van het Verhaal

Tijdens dit weekend krijg je de kans om te schrijven, zonder verwachtingen over enig resultaat. Je krijgt korte oefeningen die helpen een verhaal op te bouwen en te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Je gaat experimenteren met techniek en stijl om uit te vinden wat bij jou past en bij het verhaal dat jij te vertellen hebt. 

Het weekend is geschikt voor alle niveaus. Je werkt binnen een kleine groep en krijgt daarbinnen ook persoonlijke begeleiding. Als je wilt, kun je de oefeningen gebruiken voor een verhaal waar je al mee bezig bent, maar dat is zeker niet nodig. Je kunt ook schrijven zonder doel, en daar later al dan niet iets mee doen. Het is bovenal een gelegenheid om aan het schrijven te gaan en bewust aandacht te besteden aan je eigen schrijfproces.

Meer info

Woensdag 20 november, De Ceuvel, Workship, 19.30 – 23.00

Deze editie van Woordnest lees ik voor uit ‘De oneindige marshmallow test.’

Over  Woordnest: “De herfst is aangebroken, een frisse wind neemt de mooie woorden mee naar het noorden van de stad.

Ook bij de nieuwe locatie Workship op de Ceuvel zal de avond draaien om connectie en inspiratie. 

Wij kijken weer uit naar een avond liefdevol delen van woorden. Om deze mooie gatherings te kunnen blijven organiseren vragen we een vrijwillige bijdrage (richtlijn 5 euro).’  Zie de Facebook pagina voor meer info. 

Maandag 25 November, Bukowski, 20.00 – 23.00

Bij mij om de hoek, op de plek waar ik delen van het boek geschreven heb, en die ook een (bij)rol speelt, lees ik voor uit ‘De oneindige marshmallow test’

Over ‘Notes’: “Notes of a Dirty Old Man” is een literaire avond waar nieuw talent en gevestigde namen de gelegenheid hebben om voor te dragen uit eigen werk. Elke editie zoeken we de grenzen van de Nederlandse taal opzoeken met een groot gevarieerd programma van: proza, poëzie, theater, muziek, monologen, rap, spoken word en kleinkunst.

Entree gratis!  Zie de Facebook pagina voor meer info.