Prooi en roofdier in Hollands Maandblad

Mooie timing van Hollands Maandblad! Een week voordat mijn roman ‘De oneindige marshmallow test’ uitkomt ligt het verse oktobernummer in de brievenbus, met daarin mijn verhaal “Prooi en roofdier”. Op de valreep debuteer ik op de traditionele manier, in een echt literair tijdschrift. En dat met een verhaal dat zich afspeelt op een tantra retreat.

Volgens de redactie is mijn verhaal (samen met de andere bijdragen) een trefzekere remedie tegen herfstdepressies. Of ‘Prooi en roofdier’ inderdaad kan worden geschaard onder de categorie ‘opbeurende literatuur’ weet ik niet, maar lees het eerste stuk hier, en ervaar dat de hitte van de Thaise zon tijdens een tantra retreat ook niet alles is. Tel je zegeningen: soms snakt een mens naar kille herfstregen. 

Hollands Maandblad is verkrijgbaar in de betere boekhandel of via de site van Hollands Maandblad. 

'Prooi en roofdier' is een voorproefje op de roman 'De oneindige marhsmallow test'